[MP3] “Bedrog” met kledingcontainers Leger des Heils

De kledingcontainers van het Leger des Heils worden gebruikt door de DAR. Dit werd donderdag duidelijk naar aanleiding van vragen van de VVD. In Groesbeek was hier al langer verwarring over.

Sinds de gemeentelijke herindeling is er het een en ander veranderd met het inzamelen van kleding. De containers van het Leger des Heils moesten verdwijnen en er zouden containers van de Dar komen te staan. Het Leger des Heils had echter containers over waardoor die in gebruik zijn gebleven. De DAR leent ze tijdelijk, later komen er nieuwe. Het geld komt via de DAR ten goede aan de deelnemende gemeenten.

Mechteld ten Doesschate was duidelijk boos en noemde het “bedrog”, terwijl wethouder Sjaak Thijssen aangaf het “een acceptabele mate van bedrog” te vinden. Ten Doesschate vond het niet meer dan normaal dat er andere stickers op de containers worden geplakt. Dit zou in januari al gebeuren en de politica vroeg zich woedend af waarom dit nog niet is gedaan.

Thijssen moest het antwoord schuldig blijven en grapte uiteindelijk dat dit misschien wel een leuke taak voor Ten Doesschate is.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Juustem

Bedrog dat acceptabel is, het moet niet veel gekker worden met deze wethouder!

Arrogant mannetje zeg…….bah!

ben.helder

Dit wordt de nieuwe Groesbeekse bestuursnorm: “Een acceptabele vorm van bedrog”. Lees bv het artikel over klachten van nieuwe huurders in de betonnen kolos, gepiepeld door Vestia en de Gemeente m.b.t. de “huur” van een parkeerplek in de kelder. Of hoe het betonnen fietspad door de Gemeente is aangelegd, zonder vergunning. Of het legaliseren, met vergunningen achteraf, van een sjoemelende badmeester die de tijdelijke verhuur van woonruimte als toerisme weet te verkopen.
Het geeft een fraai inkijkje in de manier van denken van deze wethouder en allen die hem daarin steunen.

Sprookje

De uitspraak van Thijssen zegt iets over zijn moraliteit: hij heeft geen benul van normen en waarden; hij weet het verschil niet meer tussen “goed” en “kwaad” .
Niet dat we dat al niet wisten, het meten met twee maten blijkt standaard te zijn in zijn politiek handelen.
Fijn dat hij zelf aangeeft, dat hij niet capabel genoeg meer is, om op een nette manier politiek te bedrijven.
En het op de man/ vrouw spelen heeft hij kennelijk afgekeken in Den Haag. Wel eens gedacht om de eer aan jezelf te houden Sjaak??

Fucking oplichten Geen vertrouwen in de gemeente bestuur Kut DAR

BEST OFF THE REST

Wat denkt die maffe thijssen wel niet?!
Dat hij boven de wet staat?
Er uit met die vent

wiellie

Her is en blijft een kereltje waar een luchtje aanhangt.

wpDiscuz