Gemeente Zorgverzekering bespaart u zorgkosten

Aan het einde van het jaar is het voor u misschien weer tijd om uw zorgverzekering te bekijken en deze te vergelijken met andere zorgverzekeringen.

De gemeente wil u dan wijzen op de Gemeente Zorgverzekering. Deze zorgverzekering is voor inwoners van de gemeente Groesbeek-Berg en Dal met een laag inkomen (maximaal 120% van de voor u geldende bijstandsuitkering).

De Gemeente Zorgverzekering vergoedt verschillende zorgkosten en daarbij krijgt u van de gemeente een financiële bijdrage in de premie. Deze bijdrage moet u wel aanvragen bij de gemeente. Voor mensen met hoge zorgkosten die het volledig eigen risico moeten betalen, heeft de Gemeente Zorgverzekering een pakket waarbij de gemeente bijdraagt in de betaling van het eigen risico. De Gemeente Zorgverzekering loopt via VGZ of CZ.

Meer informatie?

Meer informatie over de Gemeente Zorgverzekering kunt u vinden door hier te klikken. Ook kunt u vanaf 23 november informatie vinden op de site www.gezondverzekerd.nl, als u de naam van de gemeente invult. U kunt zich daar ook aanmelden bij de Gemeente Zorgverzekering.

Tot slot: Als u liever informatie wilt op papier, kunt u vanaf 25 november de gemeente bellen en vragen naar het cluster Inkomen. Vanaf die datum heeft de gemeente de informatiepakketten van de zorgverzekeraars VGZ en CZ.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gemeente Zorgverzekering bespaart u zorgkosten

Reageren is niet toegestaan.