[Update] Intocht Sinterklaas Groesbeek 2015

Op zaterdag 21 november 2015 komt Sinterklaas naar Groesbeek.

Sinterklaas_Groesbeek-DGB

Activiteiten

Rond 11:30 uur zal de Sint op het Dorpsplein te vinden zijn. Sint en zijn Pieten worden vanaf de Zuidmolen door Fanfare Wilhelmina naar het centrum begeleid en daar zal Sint door burgemeester Mark Slinkman worden ontvangen. Daarna zullen er van 12:00 uur tot 15:00 uur allerlei activiteiten in het dorp zijn, zoals springen op het springkussen of de uitdaging van de stormbaan aangaan.

Pieten

De Pieten kun je in het hele centrum tegenkomen. Dit zijn echte danspieten, dat kun je vanaf 12:30 uur elk half uur komen zien in de Kerkstraat. Ook komt er een Piet die heel goed enorme zeepbellen kan maken. Uiteraard mogen de kinderen proberen of zij daar net zo goed in zijn. Of ze gaan een leuke ballon halen bij de ballonnen piet.

Kleurplaat

Kinderen die een kleurplaat inleveren, die zij deze week op scholen zullen ontvangen, krijgen zaterdag de 21e bij inlevering van die kleurplaat een cadeautje. Winkeliers die zijn aangesloten bij de Groesbeekse Ondernemers Vereniging (GOV) hebben ook een kleurplaat klaarliggen.

Overig

In Berg en Dal komt de Sint een week eerder; zondag 15 november 2015 omstreeks 10:30 uur (Kerstendal). Ook in Millingen aan de Rijn (14:30 uur, Loswal) en Leuth was de intocht zondag. Ooij krijgt zondag 22 november 2015 vanaf 11:00 uur bezoek van de Sint en de Pieten, evenals Beek (14:45 uur, Kulturhus).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje.

En natuurlijk traditiegetrouw met Onze Zwarte Pieten erbij! EN WIE DAAR PROBLEMEN MEE HEEFT, AANPASSEN HIER OF OPROTTEN! Veel plezier. Gr

David

En ik ben er ook

Maikel

@david moi tuus blieve gej

Mama van Ries en roef

Als je kind wel in groesbeek woont maar niet op een basisschool in groesbeek zit ( speciaal onderwijs nijmegen ) of nog niet op school zit omdat het kind nog geen 4 is hoe kom je dan aan zo’n kleurplaat?
Een mama

Richard

Beste mama van Ries en Roef,
Met het inkopen van het aantal cadeautjes is rekening gehouden met het aantal schoolgaande kinderen binnen de Gemeente Berg en Dal. Echter hadden we nog net genoeg inkt in onze cardridge zitten om ook voor Ries en Roef een kleurplaat te printen, deze kunt u tijdens de openingstijden op zondag ophalen bij een van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice team kleurplaat

Johanna

Zie de Breedeweg er niet bij staan?

Zeurpiet

Dan zal die daar wel niet komen? Oooooof er is daarover geen informatie aangeleverd bij de Groesbeek.nl

wpDiscuz