Herman Brusselmans in “Dorpsplein” en bieb

Schrijver, dichter en columnist Herman Brusselmans is zondag 22 november te gast in het praatprogramma van Omroep Groesbeek, het Dorpsplein.

Hij is een van de meest verguisde Vlaamse schrijvers. Veel van zijn tientallen boeken gaan over zijn leven en bevatten gescheld op zijn omgeving en collega-schrijvers. Groot voetballiefhebber. Hij doet over voetballers dan ook boeiende uitspraken. Hij verschijnt regelmatig in willekeurige tv-programma’s in België en Nederland.

Over alles wat hij doet, denkt en waarover hij schrijft heeft presentator John Peters een uitgebreid gesprek met hem.Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur ( herhaling dezelfde dag om 18.00 uur)

Bibliotheek Groesbeek

Vrijdag 20 november is hij op uitnodiging van de plaatselijke bibliotheek in Groesbeek. Hij houdt een lezing en wordt ook geïnterviewd. De Gelderlander vermeldde dinsdag abusievelijk dat er al 300 kaartjes verkocht zijn. Tot afgelopen maandag (16 november) waren er wel ruim 100 verkocht.

De foyer van de Mallemolen is hiervoor te klein en daarom wordt uitgeweken naar de zaal. De kaartjes kosten 5 euro (leden) en 7,5 euro (niet leden). Aanvang 20.00 uur.

Herman_Brusselmans-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Herman Brusselmans in “Dorpsplein” en bieb

Reageren is niet toegestaan.