Maak een feest van de Giro in gemeente Berg en Dal

Op zaterdag 7 mei 2016 komt de Giro d’Italia (ook wel: Giro) door de gemeente Berg en Dal.

Giro_Ditalia_logo-DGB

De Giro is na de Tour de France de grootste wielerronde van de wereld. De route van de Giro gaat door de drie dorpen van de gemeente Groesbeek (vanaf 1 januari 2016 Berg en Dal): Groesbeek, Beek en Berg en Dal.

De gemeente nodigt in samenwerking met de Stichting toerisme en recreatie Berg en Dal (STER) ondernemers en inwoners van de gemeente uit voor een brainstormavond over de Giro. Laat de gemeente Berg en Dal roze kleuren! De kleur van de Giro is roze.

Inwoners en ondernemers kunnen meedoen

Bent u inwoner en/of ondernemer en heeft u ideeën om van de Giro een mooi roze feest te maken in de gemeente Berg en Dal? Deel dan uw idee tijdens de brainstormavond op donderdag 3 december. Misschien sluit uw idee aan bij een ander idee en kunt u combineren, samenwerken en/of elkaar inspireren!

99 Dagen

De promotiecampagne in de aanloop naar de 99-ste Giro d’Italia start 28 januari en duurt 99 dagen. Kleinere evenementen kunnen prachtige opwarmers zijn voor het grote Giro-spektakel. Misschien organiseert u al (jaarlijks) een evenement tussen 28 januari en 7 mei en kunt u dat in 2016 een Giro-look geven. Ook deze ideeën kunt u delen tijdens deze Giro kick-off avond.

Doel

Het doel van deze brainstormbijeenkomst is: ideeën verzamelen en verbinden, elkaar leren kennen en zoveel mogelijk informatie uitwisselen. Deze avond biedt de gemeente en de STER input voor de vervolgstappen als het gaat om bijvoorbeeld behoefte aan informatie en faciliteiten.

Wanneer en waar

U bent van harte welkom in het gemeentehuis van de gemeente Groesbeek (Dorpsplein 1 in Groesbeek). De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Wij adviseren u zich zo snel mogelijk aan te melden voor deze avond. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot 27 november bij Thera Hendriks, via e-mail [email protected]. Graag daarbij het volgende aangeven: naam (organisatie en/of personen) en aantal personen.

Meer info

Heeft u vragen over de Giro in de gemeente Berg en Dal, neem dan contact op met Martine Norden, beleidsmedewerker recreatie en toerisme via 024-3013578 (di, do en vr) of via [email protected]. U kunt ook contact opnemen met Erik de Gans, manager van de Stichting toerisme en recreatie Berg en Dal via 06-53357039 of [email protected].

Op www.girogelderland.nl vindt u meer info over de Giro in Gelderland.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Maak een feest van de Giro in gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.