Wijziging gemeentenaam: beperkte dienstverlening

De wijziging van de gemeentenaam Groesbeek in Berg en Dal per 1-1-2016 heeft in 2015 al een aantal gevolgen voor de dienstverlening.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.

Met name voor het aanvragen en verstrekken van reisdocumenten en rijbewijzen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken eist namelijk dat vanaf 24 december 2015 de bestanden waarin reisdocumenten geregistreerd worden bij aanvraag en uitgifte, niet meer veranderen, maar ‘bevroren’ worden zoals dat heet.

Van 19 december 2015 tot 4 januari 2016 is er daarom een zeer beperkte dienstverlening mogelijk. Reisdocumenten kunnen in die periode niet aangevraagd worden! Leest u het onderstaande daar om goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een nieuw reisdocument of rijbewijs nodig?

Als u in 2015 een nieuw reisdocument of rijbewijs nodig heeft, dan moet u dat op tijd aanvragen. De laatste dag waarop u een gewone aanvraag voor een reisdocument kunt doen is vrijdag 18 december 2015. De laatste dag voor het aanvragen van een rijbewijs is 24 december 2015.

Dienstverlening_gem_Grsbk_BenD-DGB
Afbeelding op volledige grootte? Dan moet u de afbeelding even opslaan op uw PC.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Het is niet handig om net tijdens de Kerstvakantie geen reisdocumenten te kunnen krijgen/vernieuwen.
Was dat echt niet anders te regelen geweest?

henk

Lijkt mij logisch dat je de papieren nooit rond kerst en oud / nieuw gaat verlengen of aanvragen. Je kunt dit ook ruim van te voren doen of erna. je weet dat er dan veel medewerkers vakantie hebben en de bezetting laag is. In noodgevallen kan er altijd aan de bel getrokken worden. Beetje dom van mensen als ze juist in die periode een aanvraag indienen.

Sprookje

Dienstverlening????

wpDiscuz