Zaterdag 28 november inzamelingsactie Voedselbank

De Voedselbank Groesbeek en omstreken houdt zaterdag 28 november tussen 08:30 uur en 18:00 uur een inzamelingsactie bij vier supermarkten.

Voedselbank_Groesbeek_logo-DGB

Tijdens deze actie wordt houdbaar voedsel ingezameld bij de volgende supermarkten: Albert Heijn in Groesbeek, Albert Heijn in Malden, Plus Verbeeten in Malden en Albert Heijn in Millingen aan de Rijn.

“Elke week geven we ongeveer 100 voedselpakketten uit aan huishoudens in de gemeenten Groesbeek, Heumen en Mook-Middelaar” laat de Voedselbank weten. De opbrengst van de inzamelingsactie 2014 is bijna op. Om ook in 2016 elke week een goed voedselpakket te geven, moet de voorraad flink aangevuld worden. “Daarom vragen we klanten in de winkels om iets extra’s kopen en dat na het afrekenen aan vrijwilligers van de voedselbank geven”.

Dat voedsel verwerkt de voedselbank in de wekelijkse voedselpakketten. In de winkels is informatie over welk voedsel geschikt is om te geven.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Misschien even aankloppen bij de wijnboeren

wpDiscuz