Twaalfde pronkzitting in De Mallemolen

Op zaterdag 9 januari 2016 vindt in cultureel centrum De Mallemolen voor de 12e keer de jaarlijkse pronkzitting plaats.

Foto en rechten: Piet Spanjers.

Foto en rechten: Piet Spanjers.

Nadat er 12 jaar geleden al enkele jaren geen pronkzitting meer plaats vond in Groesbeek nam De Mallemolen het initiatief om dit gebeuren nieuw leven in te blazen. En met succes! Alle jaren zijn deze zittingen in no time uitverkocht. Vele landelijk bekende buutreedners vonden hun weg naar het culturele centrum. Ook ontbrak het niet aan de Groesbeeksebuutreedners en artiesten. Ook dit jaar vindt er weer een gevarieerd programma plaats. Een scala aan artiesten en buutreedners zullen om 20.11 uur hun opwachting maken en in het bijzijn van de Groesbeekse prinsen en hun gevolgweer ongetwijfeld garant staan voor een bonte avond.

Zoals alle jaren ligt de presentatie in handen van Bas Wegh. Voor de muzikale omlijsting zorgt het feestorkest Oajum Zat. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen. Een kaartje kost tien euro. Voor meer informatie: telefoon 024-3976360 en www.mallemolengroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Twaalfde pronkzitting in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.