Vivace en Trente Plus organiseren Kerst Sfeer & Meer

Door een samenwerking tussen de Groesbeekse popkoren Trente Plus en Vivace wordt er een sfeervol in- en uitloopconcert georganiseerd op vrijdag 18 december in de Cosmas en Damianuskerk te Groesbeek.

Trente Plus.

Trente Plus.

Pentium

Ook treden die avond voor u op Pentium uit Groesbeek en zanggroep Palet uit Overloon. Pentium is een vijfkoppige a capella zanggroep uit Groesbeek e.o. De groep toert al 17 jaar door de popmuziek. Zij hebben hierin hun sporen al ruimschoots verdiend. Aanvankelijk werkte de groep met een vrije uitvoering van nummers, later werd ook de hulp ingeroepen van vakmusici. Het resultaat is een perfecte performance van een a capella zanggroep!

Palet

Zangroep Palet werd in 2001 opgericht door enkele enthousiaste zangers die wel eens iets anders wilden horen in de kerk dan traditionele kerkliederen. Bovendien voelden ze allen de behoefte in een kleine groep te zingen. De groep bestaat uit 14 personen en wordt begeleid op piano.

Trente Plus

Popkoor Trente Plus is een gezellig zingend, swingend popkoor bestaande uit 40 leden. Staat al enige jaren onder leiding van Reinoud van der Haar en wordt begeleid door een 4 mans-band. In het 20-jarig bestaan heeft het koor een reeks van uitvoeringen binnen en buiten de landsgrenzen op hun naam. Diverse optredens in Groesbeek, Floriade, Gondelvaart Bredevoort, Amusing Hengelo en de kerstconcerten in Aken zijn maar een greep uit de afgelopen 20 jaar.

VIvace.

Vivace.

Vivace

Jongerenkoor Vivace is in 1968 opgericht om de kerkdiensten te omlijsten. In de loop van de tijd zijn de activiteiten in de kerk verminderd (ze verzorgen nu nog zo’n 4x per jaar kerkdiensten) en zijn er meer andere muzikale activiteiten bijgekomen. Zo hebben ze Hair, The Wiz en Jezus Christ Superstar opgevoerd en een aantal voorstellingen gezongen waarbij de verhaallijn zelf bedacht was.

Samenwerking

Nu gaan bovenstaande koren een gezamenlijk optreden doen waarbij zij u van harte uitnodigen. De vier koren zullen tijdens hun optredens sfeervolle liederen ten gehore brengen waarbij zowel traditionele kerst nummers als bekende gevoelige moderne nummers worden gezongen. Ieder koor doet dit op zijn eigenwijze. Het geheel zal een gevarieerde avond worden vol zang en sfeer in de donkere dagen voor kerst.

Het plein voor de Cosmas en Damianuskerk zal tijdens dit optreden sfeervol ingericht worden; er staan kraampjes waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. U kunt gedurende de gehele avond van deze lekkernijen genieten. Wij nodigen u graag uit vanaf 18:00 uur.

18 december 2015, Cosmas en Damianuskerk te Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vivace en Trente Plus organiseren Kerst Sfeer & Meer

Reageren is niet toegestaan.