[Foto’s] Sint en Pieten in Groesbeek

Zaterdag was de Sinterklaasintocht in Groesbeek.


Sint en Pieten kwamen zaterdag aan in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De Sint en zijn Pieten kwamen omstreeks 11:30 uur op een boot aan bij het Dorpsplein, onder begeleiding van een fanfare.

Op het drukke Dorpsplein werd Sinterklaas door burgemeester Mark Slinkman ontvangen. Vervolgens volgde er op het balkon bij het gemeentehuis nog een korte toespraak waarna de Sint samen met de burgemeester de vele aanwezige kinderen de hand schudde. Elders op het plein en in het centrum werden de kinderen door de Pieten vermaakt. Kinderen konden in de Kerkstraat een kleurplaat afgeven.

Er zullen deze middag tot de klok van 15:00 uur nog diverse activiteiten in het dorp zijn.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Miel Fransen

Beste Lezers, een fanfare was een gedeelte van de slagwerkgroep van fanfare Wilhelmina.

Linda Groesbeek
Jammer dat de kinderen zo lang moesten wachten om hun kleurplaat in te leveren bij sinterklaas. Ik ben op een gegeven moment naar huis gegaan omdat mijn kids het veel te koud hadden. Uiteindelijk dus de kleurplaat aan zwarte Piet gegeven van wie ze flink wat pepernoten kregen omdat de cadeautjes bij Sint zelf gehaald moesten worden.. Tip voor volgend jaar: als het weer buiten is zorg ervoor dat de kinderen ook hun cadeautje op kunnen halen bij zwarte Piet als ze niet in de rij willen wachten. Verder waren hekken ook een goed idee geweest om een goede rij… Lees meer »
Piet

De beste stuurlui staan aan wal.

Andre

Jammerdat het tijdstip niet wat later was , die van mij was namelijk nog op het voetbal veld bezig , best wel zonde dat men daar niet aan denkt , sportende kinderen

enne Bruukse

Er zijn witte pieten zwarte pieten en zeur pieten

Erg he

Ja snap ik ook niet, de jongste van ons moest vandaag afrijden voor zijn autorijbewijs . Toch jammer dat hij zo Sint mist.

Tine

Wat `n zeurpieten allemaal het is ook nooit goed er word ook steeds meer verwacht ,maar de beste stuurlui staan aan wal,ik vond het in ieder geval leuk,en ieder heeft z`n best gedaan bedankt voor de fijne dag namens de kinderen

Linda Groesbeek

Opbouwende kritiek noemen ze dit.

Gerard.

Verkeerde tijdstip keuze. Mijn dochter was aan de beurt met afwassen , zodoende haalde ze het niet. Kunnen ze niet voor het volgend jaar met mij even overleggen.

fluitkelje

Voortaan eerst overleggen met Linda en haar kinderen,dan zijn die als eerste aan de beurt,dan moeten die andere ouders met hun kinderen maar wachten .

adnil

mijn kind moest naar paardrijden
vind het jammer dat de sint daar geen rekening
mee heeft gehouden
hahahaha

Bedankt sinterklaas en pieten en natuurlijk de organisatie.. het was heel gezellig en leuk… en ja het was koud maja het is november en sinterklaas komt niet in de zomer… hihi… De meiden vonden het dit jaar ook heel leuk dat ze een kadotje kregen en snoepjes… echt top… alleen zou ik er zelf voor hebben gekozen om het tentje van de sint of op het plein bij de blokker te zetten.. of op een stoep.. want ik denk dat de sint het ook heeft geroken die poep… hihi.. en ik denk dat de mensen dan beter waren blijven hangen..… Lees meer »
Linda

Daar gaat het niet om.. als het niet zo koud was geweest had het me geen zak uitgemaakt om te wachten. Ja het is november en koud, juist daarom zou je beter iets binnen kunnen organiseren (net als vorig jaar, was reuze gezellig).
Je mag tegenwoordig niet eens je mening geven of kritiek. Moet altijd alles positief zijn?
Het is natuurlijk wel zo het is leuk dat er wat georganiseerd wordt voor de kids, hadden ze ook niet kunnen doen.

fluitkelje

En het straks vriest en sneeuwt , mogen je kinderen dan niet naar buiten, met de slee,sneeuwballetjes gooien,want dan komen ze ook verkleumd thuis.

Groesbeker

volgens mij begrijp jij de definitie van opbouwende kritiek niet, je bent alles compleet aan het afkraken. Als je er zo veel op aan te merken hebt, lever dan zelf een bijdrage en als het ergens anders beter is, ga daar heen en blijf lekker weg..ZEURPIET

Groesbeker

wel even nuanceren, de poep die daar overal ligt is niet van honden maar van schapen! Dus met dank aan de gemeente die zo economisch voordelig het gras en onkruid laat opeten, er een bak poep voor terug krijgt en vervolgens krijgt heel hondenliefhebbend Groesbeek de volle laag..zeer onterecht dus!

Groesbeker

misschien kun je een voorstel aan de Hollandse maatschappij doen om het Sint feest voortaan in juli te houden, scheelt jou en je kindjes een hoop kou…hopelijk is dan niet te warm anders moet het feest weer verzet worden naar een gebied met veel schaduw en zwembaden..-zucht-

Groesbeker

of we bouwen het welkomsfeest om Linda en haar kindjes, dan moet de Sint zich maar aanpassen toch..en die Pieten, die mogen haar absoluut niet voorbij lopen hoor!

wpDiscuz