[Update] Mooksebaan vanaf 30-11 afgesloten

In de week van maandag 30 november 2015 tot en met vrijdag 4 december 2015 vinden er langs de Mooksebaan snoeiwerkzaamheden plaats.

In verband met deze werkzaamheden wordt het gedeelte tussen het Zwaantje en de kom van Groesbeek van de Mooksebaan afgesloten voor het verkeer tussen 08:00 uur en 16:00 uur. Gedurende deze periode wordt een omleidingsroute ingesteld via de N271 en Milsbeek. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het fietspad.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de werkzaamheden of de omleiding? Neem dan contact op met de gemeente, Dhr. B. Kerkhoff via 14024 of [email protected].

Update 25-11-2015, 20:00 uur
Er zijn wat vragen omtrent de afsluiting van de Mooksebaan vanwege het feit dat het spoorbruggetje in Molenhoek ook is afgesloten. Dit vanwege een ongeval en de daarop volgende herstelwerkzaamheden.

De gemeente laat ons om die reden het volgende weten:

“De kortste omleidingsroute loopt normaal gesproken via de Rijlaan, maar deze is vorige week afgesloten. Na een ongeluk zijn daar herstelwerkzaamheden aan het spoorbruggetje in Molenhoek nodig.

In dit soort situaties stelt de gemeente de werkzaamheden vaak uit. Begin juli stonden de snoeiwerkzaamheden aan de Mooksebaan al gepland, maar deze zijn toen uitgesteld in verband met de bereikbaarheid van de Bisselt en enkele aanliggende woningen en een bedrijf (restaurant ’t Zwaantje). Aansluitend was het niet wenselijk om de weg af te sluiten vanwege Vierdaagse, bouwvakantie, asfaltonderhoud aan de Rijlaan en de afsluiting N843 in Breedeweg door de Provincie Gelderland (hierdoor was de omleidingsroute voor vrachtverkeer niet beschikbaar).

Helaas is uitstel dit keer niet mogelijk. Het risico op ongelukken is te groot, door veel dood hout in de bomen en eventueel onstuimig herfst/winterweer in aantocht. Wij begrijpen dat afsluiting van de Mooksebaan en Rijlaan voor hinder kan en zal zorgen, maar hopen op uw begrip.

• Rijdt u richting het hoofdwegennet in zuidelijke richting? Dan kunt u het beste omrijden via Breedeweg – Milsbeek.
• Rijdt u richting het hoofdwegennet in noordelijke en westelijke richting kunt u het beste rijden via Nijmegen naar de S100-A73-A50 of via de oude Waalbrug naar de A325.”

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Nick

Misschien even wachten tot het bruggetje bij Molenhoek weer open is

Muts

Gelukkig wordt er in de ivoren toren weer compleet niet nagedacht. Niks nieuws onder de zon.

Henk

Ik neem aan dat de rijlaan / Heumensebaan ook gesnoeid moet worden. aangezien deze nu toch afgesloten is kun je daar nu mee beginnen en met de mooksebaan wachten tot dat het bruggetje en de snoeiwerken klaar zijn. Als het bruggetje en de weg gesnoeid zijn dan pas met de mooksebaan beginnen. Hoe moeilijk kan het zijn,

Gemeentewerker

Haarscherpe analyse Henk!

Dank voor het meedenken, dit hebben we compleet gemist. Sorry.
We gaan jouw idee direct doorvoeren.

Groesbeker

scherpe doch zeer sarcastische opmerking

Groesbeker

goed nagedacht gemeente! Top, tussen 7.30 en 8.30 uur gaan mensen naar hun werk, zeer strakke beslissing om juist dan de weg af te sluiten.
Begrip voor de werkende mens is er niet ofwel, sluit die weg vanaf 9.30 uur af ofzo, scheelt een hele hoop mensen onnodig omrijden

splinter

Die gemeentelui beginnen toch pas om 10.00 voor dat die de borden hebben staan is het wel 12.00

Mensch

Vandaag alweer voor 08:00 uur de boel afgesloten hoor..

Robbert B

Dan ga ik toch gewoon NIET werken

wpDiscuz