Hebbes maakt kinderen blij via Voedselbank Groesbeek e.o

Al vele jaren organiseert Stichting Hebbes tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurzen in Sporthal Heuvelland te Groesbeek.

Intertoys_Hebbes_Voedselbank-DGB

Door middel van de opbrengst wordt jaarlijks een donatie gedaan aan een goed doel, vereniging of stichting die zich inzet voor kinderen. Net als vorig jaar heeft Stichting Hebbes ook dit jaar gekozen voor een donatie aan de voedselbank Groesbeek en omstreken.

De klanten van de voedselbank, met kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar, ontvangen binnenkort een cadeaubon van speelgoedwinkel Intertoys bij hun voedselpakket. Zo kunnen ouders die het niet breed hebben toch hun kind verrassen met een leuk Sinterklaascadeau. Op dinsdag 24 november 2015 heeft Esther Salentijn, penningmeester van Stichting Hebbes, de cadeaubonnen overhandigd aan Peter Maas, voorzitter van de voedselbank Groesbeek en omstreken.

Intertoys Groesbeek heeft zelf ook een steentje bijgedragen en een zakje Lego bij de cadeaubonnen gedaan.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Hebbes maakt kinderen blij via Voedselbank Groesbeek e.o

Reageren is niet toegestaan.