Dropping Germania 2016

Vanaf 7 december 2015, 10:00 uur kan men zich weer inschrijven voor de Germania-dropping die ditmaal op 9 januari 2016 wordt gehouden.

Dropping_Germania_2015_groep_Yvonne_Lamers-DGB

Inschrijfformulieren kunt u downloaden door hier te klikken of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving.

Al velen jaren is de Germania-dropping één van de grootste en leukste in de regio. Na vele jaren in de top drie geëindigd te zijn wist de groep van Yvonne Lamers (zie foto) vorig jaar dan eindelijk de overwinning op te eisen en zullen zij moeten proberen hun titel te verdedigen.

De komende editie van 9 januari 2016 belooft volgens de organisatie weer een waar spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens. De droppings-commissie is al ruim 2 maanden met de voorbereiding bezig en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht personen en maximaal uit zestien personen. De minimum leeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen ook dit jaar slechts € 7,50 per persoon.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sprookje

Ruimen we dan de dag daarna de rotzooi in het bos op?

wpDiscuz