[Foto’s] Expositie van Groesbeker die naar Spanje fietste

Vanaf 5 december 2015 tot en met 2 januari 2016 staan er twee fietsen in de bibliotheek van het Noord Brabantse Sint-Michielsgestel, een plaats die zo`n 60 kilometer van Groesbeek af ligt.


Foto en rechten: Rob Steendijk en Cor van Ooijen.

Fietsen, elk met 5 tassen waarop Cor van Ooijen uit Groesbeek en zijn fietsmaatje Rob Steendijk uit Sint-Michielsgestel dit voorjaar naar het Spaanse Santiago de Compostela fietsten.

De reis, die zo’n 2808 km telde, startte voor Van Ooijen in Groesbeek en duurde zo’n 36 dagen. Tijdens deze bijzondere reis werden er veel foto’s gemaakt, maar niet van de gebruikelijke attracties zoals kerken en heiligen. Van Ooijen en Steendijk maakten foto’s van de mensen die ze onderweg ontmoetten, de landschappen waar ze doorheen fietsten en de maaltijden die zij nuttigden. Ook maakten ze iedere avond een foto van het bed waar ze in sliepen met daaronder hun fietsschoenen.

Een trouwe groep familieleden en vrienden volgde dagelijks de tocht op hun blog: http://robencor.reislogger.nl. Daar zijn hun verslagen nog terug te lezen. Cor nodigt iedereen van harte uit een kijkje komen nemen in de Noord Brabantse bibliotheek. Meer info over de bieb, de tijden van de expositie etc. vindt u hier.

Cover_expositie_biebSM_Cor_Rob-DGB


Foto’s met dank aan Rob en Cor!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Expositie van Groesbeker die naar Spanje fietste

Reageren is niet toegestaan.