Bankjes Bellevue worden vervangen

De zitbankjes bij winkelcentrum Bellevue worden vervangen.


De Bellevue-bankjes worden vervangen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De huidige (tijdelijke) bankjes zijn niet de juiste, want de goede bankjes waren nog niet op voorraad. Mensen zitten met de rug naar het nog op te knappen Marktplein en de Spoorbeek. Daar werden vanuit de bevolking al wat vraagtekens bij gezet. Er komen bankjes met twee zitplaatsen en die worden waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2016 geplaatst, zo laat de gemeente desgevraagd weten. “Over geldverslindend beleid gesproken”, zegt een inwoner daarover.

Bellevue werd zaterdag officieel geopend voor het publiek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kiezer 2014

Zijn die bankjes niet de juiste?
Lege winkelpanden, lege appartementen, lege parkeergarage ….. dan toch ook lege bankjes!
Met de rug naar het gemeentehuis valt ook wel te begrijpen.

leugenaar

zet de liegbank er maar weer neer en de regering er op past precies bij elkaar en krijgen we dit jaar ook nog kerstverlichting in de boom of valt dit ook onder de bezuinigingen of zijn ze bang dat de ouderen wat kunnen zien in het dorp want dat hoeft toch niet meer die ouderen van ons moeten zich in het donker toch ook kunnen redden volgens de regering

ben helder

Het is erg beeldend voor de wijze waarop de combinatie aannemer/wethouder aankijkt naar de mensen voor wie het allemaal bedoeld is.

wpDiscuz