[WIN] Kerst in de LiNDE met Anderkovver

Vrijdag 25 december (eerste kerstdag) treedt Anderkovver vanaf 21:30 uur op in De Linde in Groesbeek.

De band heeft een repertoire van honderden nummers in onder andere de genres dance, rock, easy listening, Duits- en Nederlandstalig. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Kaarten

Kaarten in de voorverkoop bij De Linde-promotors, hier online à € 7,-, of op de avond aan de kassa à € 10,-. Maar u kunt ook kaarten winnen! Win twee vrijkaarten voor 25 december door uw naam, adres en antwoord op de volgende vraag te sturen naar [email protected]:

Bij welke coverband heeft gitarist Roger Damoiseaux van Anderkovver in de jaren ’80 & ’90 in De Linde gespeeld?Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [WIN] Kerst in de LiNDE met Anderkovver

Reageren is niet toegestaan.