Leerlingen uit Leuth versieren kerstboom Groesbeek

Groesbeek heeft weer een mooi versierde kerstboom naast het gemeentehuis staan.

Kerstboom_Ghuis_Grsbk-DGB
Kerstboom bij het gemeentehuis in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisschool ’t Bijenveld in Leuth zijn de afgelopen weken druk geweest met het maken van versieringen van strijkkralen voor de kerstboom.

Acht kinderen hadden geluk en mochten na een loting, komen helpen met het ophangen van alle versieringen. Een kerstboom van 25 meter hoog, daar is natuurlijk een hoogwerker voor nodig om alles in te hangen. In kleine groepjes mochten de kinderen met de hoogwerker omhoog om hun eigen gemaakte versieringen op te hangen. Ook wethouder Erik Weijers ging omhoog om samen met de kinderen de boom te versieren.

Toen alle versieringen hingen was het tijd voor welverdiende chocolademelk met slagroom en koeken. Met ook de lichtjes in de kerstboom heeft Groesbeek weer een geweldig mooie kerstboom naast het gemeentehuis staan, met dank aan alle kinderen van ’t Bijenveld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Leerlingen uit Leuth versieren kerstboom Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.