Oudejaarsviering Cosmas en Damianuskerk met sfeervolle muziek

Op de laatste dag van het jaar wordt er in Groesbeek in de Cosmas en Damianuskerk traditiegetrouw stilgestaan bij de gebeurtenissen van het (bijna) afgelopen jaar en wordt er ook vooruitgeblikt op het komende jaar.

Het Groesbeeks Gemengd Koor en Fanfare Wilhelmina zullen vooraf en tijdens deze dienst met passende muziek de sfeer ondersteunen. Het koor onder leiding van Eugène Ceulemans en de fanfare wordt geleid door Louis van de Waarsenburg. Koor en fanfare zullen elkaar afwisselen.

Het koor zingt onder andere gedeelten uit de herdersmis van de Tsjechische componist Jan Jakob Ryba. Fanfare Wilhelmina wisselt populaire winterse popliederen af met klassieke muziek van onder andere Giuseppe Verdi.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan deze viering deel te nemen. Koor en orkest zullen vanaf 18:00 uur om beurten de sfeer zetten met toepasselijke muziek. De dienst begint 18:30 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl



Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Oudejaarsviering Cosmas en Damianuskerk met sfeervolle muziek

Reageren is niet toegestaan.