Bibliotheek Groesbeek krijgt een 8,1

In november namen 627 leden van de Bibliotheek Groesbeek deel aan een klanttevredenheidsonderzoek. Zij gaven als algemeen rapportcijfer een 8,1. Twee jaar geleden, bij het vorige onderzoek, was dat nog een 7,9. Bijna 25 procent van de deelnemers gaf de bibliotheek als rapportcijfer een 9!

Bibliotheek_Groesbeek

De algemene tevredenheid van de deelnemers over de bibliotheek is positief. Men is vooral te spreken over het personeel (dit rapportcijfer is gestegen naar 8,25), het ruime aanbod van romans en tijdschriften en het gratis gebruik van Internet / WiFi. Andere onderdelen van de dienstverlening die hoger zijn gewaardeerd zijn het organiseren van tentoonstellingen en lezingen, een ruimte waar rustig gewerkt kan worden en het aanvragen van boeken en media uit andere bibliotheken.

De leden hechten veel waarde aan het fysieke aanbod van de bibliotheek. Bijna 74% is lid van de bibliotheek om boeken en tijdschriften te lenen. 88% vindt de bibliotheek een inspiratiebron voor lezen en literatuur. Van de deelnemers vindt 95% dat de bibliotheek een basisvoorziening is binnen de gemeente Groesbeek. Ook vindt bijna 98% dat de bibliotheek betaalbaar moet blijven voor mensen met een klein inkomen. Bezoekers zijn nog steeds niet te spreken over de bereikbaarheid van de toiletten en de beperkte parkeerplaatsen. Verder zijn er veel individuele reacties en suggesties ontvangen over o.a. openingstijden, de uitleentermijnen en boetes, de collectie, de leestafel en het verlengen van materialen.

De bibliotheek is blij met het positieve oordeel van haar leden. De aanbevelingen en suggesties neemt de bibliotheek ter harte om in de toekomst klanten nog beter van dienst te zijn.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaanwilslaan

“Ook vindt bijna 98% dat de bibliotheek betaalbaar moet blijven voor mensen met een klein inkomen.”

Ik vraag me toch sterk af welke zuurpruimen het de mensen met een kleine beurs het niet gunnen; Hoewel het me ook onduidelijk is waarom je dit uberhaupt zou peilen….

wpDiscuz