Onbekenden vernielen kerstboom Groesbeek

Eerder berichtten wij u over de mooi versierde kerstboom naast het gemeentehuis.

Kerstboom_Ghuis_Grsbk-DGB
De kerstboom nabij het gemeentehuis. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van basisschool ’t Bijenveld in Leuth hadden kerstversieringen gemaakt en deze samen met wethouder Erik Weijers in de boom gehangen. Triest genoeg zijn er in het weekend van 19 en 20 december een aantal lichtsnoeren en versieringen van de kerstboom nabij het gemeentehuis vernield.

In het betreffende weekend zijn er door vandalen meerdere lichtsnoeren kapot getrokken en/of doorgeknipt. Ook zijn er versieringen van strijkkralen verdwenen. Diverse onderdelen van de lichtsnoeren en versieringen zijn teruggevonden in het centrum (Dorpsstraat en plein bij gemeentehuis).

Oproep
De gemeente vindt het erg treurig dat de verlichting en zelfgemaakte versieringen zijn vernield. Wij roepen daarom iedereen op die iets verdachts heeft gezien rondom de boom of het gemeentehuis of andere informatie heeft om hier melding van te maken. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected].

U kunt ook online en anoniem melding doen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 december, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ziek!

Thijs

Hou mijn hart vast wat er binnenkort met de nieuwe gemeentenaamborden gaat gebeuren.

stom

Erg triest zoiets baba

moet niet gekker worden

de handen moesten er spontaan van afvallen bij diegene die dit geflikt hebben.

Kloeke

Was een mileugroep. …….de lampjes waren niet energiezuinig en gaven teveel licht waardoor de holtor niet in winterslaap kan.

Andere Peter

Het blijkt dat dit in de tegenwoordige tijd helaas niet meer kan. Een gebrek aan opvoeding en respect. En dan in afwachting van oud en nieuw wat het vuurwerk ons ‘brengt’.

john

die lui hebben gebrek aan werk flink laten werken dat gaan die streken vanzelf over

janssen

zo triest!!!!

wpDiscuz