Circusconcerten Fanfare Jubilate Deo

Hooggeëerd publiek………Fanfare Jubilate Deo brengt het circus naar Groesbeek!

Nieuwjaarsconcert_circus_Jubilate_Deo_2016-DGB

Om het nieuwe jaar muzikaal in te luiden zal op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 een verrassend nieuwjaars-/circusconcert plaatsvinden in verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

De Sleutel zal omgetoverd worden tot een levensecht circus waar clowns, acrobaten en brullende leeuwen zich thuis zullen voelen. In de piste zullen met medewerking van De Circuswinkel meerdere spetterende optredens plaatsvinden en ook een heuse circusdirecteur zal niet ontbreken.

Het fanfareorkest en de slagwerkgroep zullen u meenemen op een muzikale reis door de wereld van het circus. Hierbij zal een gevarieerd programma te zien en te horen zijn met muziek, filmbeelden en spetterende acts. Het programma varieert van bekende circusmelodieën en filmmuziek tot traditionele marsmuziek. Zo zullen onder meer muziek uit de films Tarzan en Jungle Book te horen zijn, maar ook de muziek van Circus Renz en Einzug der Gladiatoren zal niet ontbreken. Dit en nog veel meer kunt u zien en horen in een prachtig en speciaal daarvoor ingericht verenigingsgebouw De Sleutel.

Op zaterdag 9 januari begint het concert om 20.00 en op zondag 10 januari zal het concert om 14.00 uur beginnen. Een half uur voor aanvang is De Sleutel open voor publiek. De toegang is gratis.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Rene

Gaat heel leuk worden en dat ook nog helemaal gratis. Zeker de moeite waard.

miel fransen

Dan komen we toch zaterdagavond, altijd gezellig in de Bredeweg!

wpDiscuz