Schlagerkoorts 2016 in De Linde

Het carnavalsseizoen 2015/2016 wordt kort maar heftig.

Schlagerkoorts_2016-DGB

Schlagerkoorts heeft in no time een plekje op de carnavalsagenda van heel veel Groesbekers afgedwongen. Normaliter twee weken voor het Groesbeekse Schlagerfestival, maar door de korte periode tussen de feestdagen en Carnaval dit jaar slechts 1 week eerder, zijn de voorbereidingen al weer in volle gang.

Micky Haerkens en Frans Derks jr. hosten maarliefst 18 schlagergroepen die maar wat graag voor één avond in de huid kruipen van een andere schlagergroep, alleen maar omdat ze helemaal gek zijn van het nummer van een andere groep. Deze kruisbestuiving heeft de afgelopen jaren al tot hele bijzondere optredens geleid. Want niet alleen de liedjes worden bloedserieus live gezongen, maar ook de bijbehorende danspasjes en kleding ontbreken vaak niet.

Zaterdag 9 januari 2016 maakt hier geen uitzondering op. Niet vreemd als je bedenkt dat we inmiddels uit een arsenaal van ongeveer 1000 schlagers kunnen putten, dus Schlagerkoorts is nog lang niet aan zijn eind! Met de nieuwe aanwas van schlagergroepen de laatste jaren hebben enkele groepen Schlagerkoorts ook aangegrepen om nog wat extra bühne-ervaring op te doen voor het grote spektakel in sporthal Heuvelland.

Kortom alles is weer mogelijk op 9 januari in Studio 24 in De Linde. Alle overgebleven tijd wordt ingevuld door dj Bas Siepi Jansen. Vanaf 21:30 uur is iedereen weer van harte welkom de entree is gratis!

NB wil jij ook graag met jouw groep mee doen aan Schlagerkoorts 2016 en heb je je nog niet opgegeven, neem dan contact op met Micky Haerkens of Frans Derks.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Schlagerkoorts 2016 in De Linde

Reageren is niet toegestaan.