[Update] Radio Gruusbek gelanceerd, 24 uur per dag muziek

Zaterdagmiddag 2 januari is “Radio Gruusbek” gelanceerd. Honderden luisteraars genoten van de nieuwe zender.

Radio_Gruusbek_Off-DGB

Onder het motto “As andere ut nie doen, doen wej ut!” zijn diverse enthousiaste radiomakers een eigen online carnavalszender gestart. Tot de carnaval is er elke zaterdagmiddag van 10:00 uur tot 16:00 uur een prachtig programma vol Groesbeekse schlagers. Dus ben je aan het bouwen, zit je thuis lekker op de bank of heb je gewoon zin in schlagers omringt door een leuke radioshow: Luister dan naar Radio Gruusbek.

De radiozender is een samenwerking met carnavalssite Gruusbek.nl. Radio Gruusbek luisteren kan dan ook op pc, laptop, tablet, ipad en mobiele telefoon via RadioGruusbek.nl.

Update 08-01-2016, 18:20 uur
Raduio Gruusbek is vanaf nu 24 uur per dag online te beluisteren. De initiatiefnemers hebben naar eigen zeggen de vereiste licenties van Buma en Sena binnen en zijn daarmee een officieel internet radiostation. Het liveprogramma blijft op de zaterdag.

Meer info:
• Facebook: facebook.com/radiogruusbek
• Email (voor verzoekjes): [email protected]
• Twitter: @RadioGruusbek

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gruusbek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wilma

Heel gezellig, complimenten voor de makers, TOP ga zo door !!

buut

falaa laam eird nee

Ook de carnavals-vierders, maar ook gewoon Gruusbeks en bekende muziek op de zaterdagmiddag. Prima!

Willem

Eindelijk mannen die opstaan voor ut Gruusbeks. Als onze voormalige lokale omroep alleen nog maar beschaafd Nederlands wil dan is het niet echt onze omroep meer. Doen ze alleen de zaterdag of kunnen we nog meer moois verwachten ?

gerard.

Mwa een 6 je.

DeKiWi
Dit is weer een voorbeeld van een of meerdere omroepmedewekers die er geen vrede mee hebben dat er tijdens het fusieproces met WMF dingen veranderen, en dat is voor veel medewerkers aan beide kanten vervelend maar onontkoombaar. Maar om dan uit frustratie te menen om tijdens de Carnaval een eigen z.n Carnavals zender in het leven te moeten roepen is voor de meeste medewerkers van omroep Berg en Dal een regel rechte klap in het gezicht. Daar mee zet je je zelf buiten spel maar ook je geloofwaardigheid als omroepmedeweker. Je kunt het met veel dingen oneens zijn maar zo… Lees meer »
Toontje

Nou nog Willy Claus en Henk & Gerald er bij! En wie weet in de toekomst live verslagen vanaf de voetbalvelden… Wie doet je wat?

Toontje

Je zou eens moeten weten hoe allerlei omroepers en hun programma’s door het eigen bestuur zijn behandeld. En dan nu roomser zijn dan de paus? Dacht het niet. En bedenk dat dit initiatief naadloos aansluit bij de al eeuwenoude Groesbeekse mentaliteit: jij ons naaien, wij jou dubbel zo hard terug pakken! Umroep Gruusbek succes! Op naar de status grutste van Gruusbek!

omroepvrijwilliger

helemaal mee eens…
Waar waren deze mensen toen er vacatures waren binnen het bestuur van omroep Berg en Dal? Nergens,…… alleen maar vanaf de zijkant roepen dat het niet goed is. Zo beledig je de hard werkende vrijwilligers en krijg je een tweedeling….. en dat is nooit goed. Het gezegde is niet voor niets … “samen ben je sterk”

gerard.

Geef de nachtboswachter ook een uurtje.

Fiem

Ge prot as en kiep zonder kop. We zijn niet gefrustreerd. Een klap in het gezicht….man waar heb je het over. We zijn een nieuwe zender begonnen omdat we dat leuk vinden en we daarop dingen kunnen doen die we leuk vinden en waar behoefte aan is. Als er iemand gefrustreerd is ben je het echt zelf zoals je hier bezig bent. Sterkte er mee.

gerard.

Net begonnen nu al weer hommeles.

DeKiWi
Tja Fiemke, ik zou als omroep ontzettend pissig zijn als enkele medewerkers van die zelfde omroep op een achterbakse manier zonder het bestuur daar van in kennis te stellen een z.g.n internetzender in het leven roepen. Jij als ondernemer weet als geen ander dat deze handelswijze in het bedrijfsleven een doodzonde is, dan is het ontslag onvermijdelijk. Vandaar mijn oproep houd de eer aan je zelf, want je bent niet meer geloofwaardig naar buiten toe. En natuurlijk moet je dingen doen die je leuk vindt daar zal niemand wat van zeggen maar doe het dan op een eerlijke en open… Lees meer »
Toontje

Daar heb je wel gelijk in DeKiWi, hoorde afgelopen dagen Jan Zwitserloot een programma presenteren (eerder opgenomen?). Ook William is volgens mij nog steeds omroep(TV)-medewerker. Twee heren dienen kan en mag niet (regels omroep). Ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Advies aan beide heren (en eventueel andere omroep-medewerkers, die zouden willen stoppen) eerst stoppen bij de omroep, daarna elders beginnen. Van twee walletjes eten is inderdaad niet netjes.

Fiem

Jij weet echt niet waar je het over hebt. Ontslag ? Handelswijze in het bedrijfsleven een doodzonde ?? Ik maak al 8 jaar vrijwillig tv programma’s voor de omroep en doe dat nog steeds. En wat doe jij allemaal, behalve hier een beetje proberen de boel op te naaien onder een anonieme schuilnaam ? Sterk hoor.

Fiem

Nog zunne. Ha ha ha

P. Cornellisen
Tsja, het blijft niet netjes. Er word geschreven: “ik maak al 8 jaar video opnames voor de omroep”. Dat geeft jou natuurlijk geen bijzondere status. Vergelijk het met het volgende: Iemand helpt al jaren de plaatselijke kruidenier. Er worden boodschappen bezorgt, de stoep word geveegd en de ramen worden ook nog eens vrijwillig gewassen. Zo nu en dan neemt deze persoon ‘iets’ mee zonder dit aan de bedrijfsleider te melden. Als hij hier op een dag op betrapt word geeft hij als verweer: ” ja maar ik doe toch veel voor jou”? Sorry hoor, dit kan echt niet. Ik hoop… Lees meer »
jacob huppeldepup

De plaatselijke kruidenier verdween omdat er een supermarkt kwam. Niet netjes. Die kreeg op zijn beurt weer concurentie van een andere supermarkt. Niet Netjes ? En er kwamen er nog 4 bij. Weer niet netjes ??? De mensen kunnen nu kiezen wat ze willen. Das wel zo netjes.

Toontje

Wel met argumenten komen, William. Zo dom is mijn reactie toch niet? Leg dan uit waarom je zowel OG als UG (be-)dient en hiermee twee petten draagt? Ik vind UG een prima initiatief, maar door daar aan deel te nemen word je als OG-medewerker een beetje ongeloofwaardig (van twee walletjes eten). Leg me even uit hoe jij dat ziet?

Tontje

helemaal goed allemaal naar luisteren.

wpDiscuz