Repaircafé Groesbeek biedt nieuwe mogelijkheden

Repaircafé Groesbeek blijkt in een behoefte te voorzien. Steeds meer mensen uit Groesbeek, maar ook daarbuiten, zijn te vinden op het adres Op de Paap 1 in Groesbeek.

U kunt er terecht voor het laten repareren van elektrische apparaten en fietsen, voor computerproblemen, voor kledingreparaties. Dit wordt gedaan door vrijwilligers. Graag wil men het aanbod laten aansluiten bij de behoefte van de bezoekers. U kunt nu een hulp inschakelen bij het invullen van formulieren en/of het schrijven van (officiële) brieven. Er zijn vrijwilligers die dit voor anderen zouden willen doen.

Ook is er een hoek ingericht, waar bezoekers boeken kunnen afgeven om deze beschikbaar te stellen voor de uitleen, maar ook zelf kunnen meenemen. Heeft u andere wensen of ideeën? Geef deze door aan Metty Kainama, telefoon 06-10474589 of mail: [email protected].

Op zaterdag 9 januari van 13.00 – 16.00 uur kunt u weer terecht op het adres Op de Paap 1 met uw kapotte spullen. Misschien lukt het de techneuten om het ding weer aan de praat te krijgen. De kosten bedragen slechts die van de gebruikte onderdelen. De koffie/thee is voor een vriendenprijsje. Een bijdrage voor de fooienpot wordt op prijs gesteld. En u kunt natuurlijk ook gewoon even komen kijken.

Repaircafe Groesbeek kan nog altijd medewerkers (m/v) gebruiken ter ondersteuning van het vrijwilligersteam. Mensen met een vervoersprobleem kunnen sinds kort opgehaald worden. Bel op zaterdagmorgen naar 06-10474589 en wij regelen het voor u dat u opgehaald en thuisgebracht wordt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Repaircafé Groesbeek biedt nieuwe mogelijkheden

Reageren is niet toegestaan.