Muzieklessen bij Fanfare Wilhelmina voor volwassenen

Al lange tijd een droom om een muziekinstrument te leren spelen en samen met anderen muziek te maken? Zet die stap in 2016!

Niemand is ten slotte te oud om te leren en muziek te maken. Misschien heeft u ooit eens een muziekinstrument gespeeld of willen spelen en wilt u dit toch weer oppakken? Een blaasinstrument of slagwerk? Bij Fanfare Wilhelmina kunt u terecht. Fanfare Wilhelmina heeft vakbekwame docenten, die samen met u een passend traject doorlopen voor het leren bespelen van een muziekinstrument. Er zijn diverse lesmethoden speciaal gericht op volwassenen.

U kunt enkele gratis proeflessen bij Fanfare Wilhelmina krijgen. Bent u enthousiast geworden dan spreekt de docent een passende dag en tijd met u af voor de wekelijkse lessen bij Fanfare Wilhelmina. U kunt een instrument in bruikleen krijgen.

Voor informatie of aanmelden voor gratis proeflessen stuurt u een mailtje naar: [email protected]. Op de website en facebookpagina van Fanfare Wilhelmina kunt u volop informatie vinden. Op de website is bovendien ook een informatie te vinden over de muzieklessen.

Meer info op www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl en www.facebook.com/fanwilhelmina.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Muzieklessen bij Fanfare Wilhelmina voor volwassenen

Reageren is niet toegestaan.