Nieuwe tarieven Stadsregiotaxi

Reist u met de Stadsregiotaxi? Bijvoorbeeld omdat u vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) een kortingspas voor de Stadsregiotaxi hebt? Of gebruikt u de Stadsregiotaxi als alternatief voor het openbaar vervoer? Per 1 januari zijn de tarieven voor de Stadsregiotaxi aangepast.

Reguliere tarief

Het reguliere 100% tarief per zone wordt verhoogd van € 2,30 naar € 2,40 per zone. Dit tarief geldt voor de eerste vijf zones. Vanaf de zesde zone geldt een commercieel tarief van € 10,30 per zone.

Wmo-tarief

De gemeente Berg en Dal heeft net als veel andere gemeenten ook het Wmo-tarief verhoogd. Het Wmo-tarief stijgt van € 0,65 per zone naar € 0,70 per zone voor de eerste vijf zones. Daarna geldt een commercieel tarief van € 10,30 per zone. Het maximum budget is 500 zones op jaarbasis.

De houders van een Wmo-kortingspas die woonachtig zijn in de gemeente Berg en Dal zijn per brief geïnformeerd over de veranderingen. Het kortingstarief voor senioren in de voormalige gemeenten Groesbeek en Ubbergen is al eerder in 2015 komen te vervallen.

Voor meer informatie over de Stadsregiotaxi en de nieuwe tarieven kunt u binnenkort terecht op www.stadsregiotaxi.nl.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe tarieven Stadsregiotaxi

Reageren is niet toegestaan.