Coop op locatie De Bats in Groesbeek

In het pand waar in het verleden de Albert Heijn zat komt een Coop-filiaal. Dit bevestigt de keten donderdagmiddag tegenover DeGroesbeek.nl.

De_Bats_AH_Coop_Compact-DGB
De Bats, locatie nieuwe Coop.

Het wordt in Groesbeek het tweede filiaal van de supermarktketen. “Het betreft echter geen CoopCompact”, laat een woordvoerster weten. De deuren gaan 15 maart vanaf 09:00 uur open. De Coop heeft ook een supermarkt aan de Pannenstraat 19 in Groesbeek. Dit is een SuperCoop, die gewoon blijft bestaan. “De tweede Coop heeft geen gevolgen voor de winkel aan de Pannenstraat, aldus het Coop-kantoor in Velp.

Het pand aan De Bats 2 staat al enige tijd leeg, omdat de Albert Heijn sinds enkele maanden in het winkelcentrum van Groesbeek (Bellevue) zit. Sinds kort is echter te zien dat de winkelruimte met een totaaloppervlakte van 1014 m2 verhuurd is. In de omgeving zijn zo`n 45 parkeerplaatsen aanwezig.

Doordat er winkels naar Groesbeek-centrum verhuizen komen er elders in het dorp winkelpanden leeg te staan. Inwoners van het dorp zijn dan ook benieuwd wat er in desbetreffende panden komt. Dit zorgt voor de nodige geruchten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
B. Jansen

Kijk dat is goed nieuws!
Heel erg fijn, ik miste de winkel echt daar….

kiezer 2014

Centrum plannen, Centrum plannen, ach wethouder Sjaak toch.
De buurten & ondernemers zien dat anders.
Succes met je lege parkeergarage, niet verkoopbare appartementen en lege winkelpanden in het centrum.
Gaat het goed met je ego?

stom

Fijn ben er erg blij mee 🙂

À.peters

Inderdaad heel fijn, ook ik miste de supermarkt, en ben blij dat ik straks voor mijn boodschappen niet elke keer het centrum in moet gaan !!!!!

À Zwitserloot

Geweldig miste de winkel

Antoon

En nu alleen nog goed op de datums van de producten kijken ! Want dat gaat nog al eens mis bij het grotere broertje

L.M.

Geweldig goed plan! Daar zijn wij erg blij mee, was echt een gemis , onze buurtsuper! Nu hoeven we niet perse naar t centrum, waar het verkeer door laden en lossen vaak stagneert, en waarvoor we de auto moeten nemen . Nee lekker relaxt even wandelen om de boodschapjes weer te kunnen doen dichtbij.😄👍

Tinus

Heel goed nieuws, houdt de buurt levendig. De wijk is er blij mee.

Goed nieuws, was een gemis. Allemaal daar boodschappen doen zodat de Coop ook blijft!

Lirpa

De openingsdatum is al bekend 01-04-2016

wpDiscuz