Theo van der Velden (GJS) in “Dorpsplein”

Theo van der Velden uit Millingen is zondag 24 januari te gast in het Dorpsplein, het praatprogramma van Omroep Groesbeek.

Hij behartigt al jaren de belangen van veel Millingenaren in de gemeenteraad. Hij is lid van de partij GJS en werkt sinds een jaar politiek samen met het Groesbeekse GVP. Wat levert dat laatste op? Hij is nu ook gemeenteraadslid in de gemeente Berg en Dal.

Presentator John Peters stelt de laatste weken meer (nieuwe) gemeenteraadsleden aan de luisteraar voor en nu dus Theo van der Velden. Wat is er bereikt in het eerste jaar en zijn de belangen van Millingenaren voldoende behartigd? Hoe gaat het met de raad? Zijn er nog kinderziektes in de samenwerking met andere partijen? Wie is nu Theo van de Velden.

U hoort het zondag 24 januari van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag om 18.00). Het is de laatste Dorpspleinuitzending onder de naam omroep Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Theo van der Velden (GJS) in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.