WK Knoesten 2016 in De Comm

Op zondag 14 februari 2016 vinden de officieuze wereldkampioenschappen “Knoesten” plaats in Cafe Bar de Comm in Groesbeek. Het is de tweede editie van dit evenement, dat in 2015 in het leven is geroepen.

WK_Knoesten_2015-DeComm

Titelverdediger Patrick Janssen zal zijn titel met alle mogelijke middelen komen verdedigen, is de organisatie toegezegd.

Eerste WK Knoesten

Vorig jaar was het WK een succes en spannend tot de laatste slag. Uiteindelijk won Patrick Janssen het toernooi. Hij ging er dan ook vandoor met de wisselknoest en de felbegeerde titel van wereldkampioen ‘Knoeste 2015’. Op de website van De Comm zijn de spelregels van het spel zelf vinden, evenals het toernooireglement.

Maximaal 40 deelnemers

“Wij gaan uit van 4 spelers per tafel” aldus de organisatie. Er zijn 8 speeltafels, uiteraard speelt iedereen individueel. In eerste instantie kunnen 32 deelnemers meedoen, maar indien er meer mensen mee willen doen, komen die op de reservelijst te staan. Mocht het aanbod dan nog hoger worden, dan kan de organisatie besluiten om het aantal deelnemers te verhogen naar maximaal 40. Hiervan krijgen de deelnemers dan uiteraard bericht.

Inschrijven

Inschrijfgeld is €7,50,- per persoon. Dit is inclusief lekker Groesbeeks soepje voor aanvang, koffie, thee en af en toe een hapje tussendoor. Cafe open om 10:30 uur. Deelnemers aanwezig om 11:30 uur. LET OP; Op tijd aanwezig zijn, anders krijg je al meteen bij aanvang een “Knoest”.

Toernooitijden

Start toernooi is om 12:30 uur en het einde ongeveer rond de klok van 17:00 uur. Toeschouwers en fans van spelers zijn uiteraard van harte welComm in Cafe Bar De Comm aan de Dorpsstraat 12 te Groesbeek.

Voor mensen die niet kunnen knoesten, of het geheugen willen opfrissen, is er op zaterdagavond 13 februari een zogeheten Knoestworkshop onder leiding van zeer ervaren Knoesters.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Silvia

Dat komt mooi uit, want knoesten wonen er genoeg!

wpDiscuz