Vadervoorleeswedstrijd voor herhaling vatbaar

Woensdag 26 januari vond de eerste voorleeswedstrijd voor vaders plaats in bibliotheek Groesbeek.

Negen vaders hadden zich opgegeven, of althans waren door hun kinderen opgegeven (met hun toestemming uiteraard). De verhalen die de vaders samen met hun kinderen hadden uitgezocht waren zeer divers, en heel goed gekozen. Veel verrassender zelfs dan de boeken die kinderen zelf meestal uitkiezen bij een voorleeswedstrijd. De jury die bestond uit ervaren kinderboekenkenners had het erg moeilijk. De kwaliteit was dan ook zonder uitzondering bijzonder hoog.

De winnaar (Roel der Nederlanden) las voor uit de wilde heks van Lene Kaaberbol. Een boek wat hij ‘gegoogeld ‘had en door zijn dochter direct als superspannend werd ervaren. Het boek was hij nog aan het voorlezen aan zijn dochter, en dus kon hij ook nog niet vertellen hoe het verder afliep. De prijs die hij ontving was een voorleeskei voor de beste voorleesvader van 2016. Alle deelnemers ontvingen een oorkonde als bewijs van deelname.

De organisatie, aanwezigen en belangstellenden waren enthousiast en na zoveel voorleesverhaaltjes gehoord te hebben zullen de kinderen ongetwijfeld heerlijk geslapen hebben.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vadervoorleeswedstrijd voor herhaling vatbaar

Reageren is niet toegestaan.