Zwembad De Lubert start weer met zwemlessen

Vanaf 15 februari (week 7) start zwembad “de Lubert” aan de Cranenburgsestraat 23d in Groesbeek weer met nieuwe zwemlessen.

Zwembad De Lubert. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Zwembad De Lubert. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Aanmelden is mogelijk via www.zwembadgroesbeek.nl waar u het inschrijfformulier kunt invullen, of via [email protected]. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord terug. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het zwembad via 024-3971448.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang.
• De basis van leren zwemmen is het Zwem ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is gericht op kinderen vanaf 4 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zwembad De Lubert start weer met zwemlessen

Reageren is niet toegestaan.