“Dorpsplein” ook op omroep Berg en Dal

Zondag 31 januari valt het praatprogramma het Dorpsplein voor de eerste keer onder omroep Berg en Dal.

De start van het programma viel samen met de start van omroep Groesbeek: medio februari 1992. In al die jaren zijn vele gasten – landelijk, regionaal en lokaal – langsgekomen. En de onderwerpen waren divers: politiek, cultuur, sport, wetenschap, media. Presentator John Peters is content dat de nieuwe omroep het Dorpsplein handhaaft. Vanaf heden zal het programma ook op het gebruikelijke tijdstip – zondag 13.00 uur – uitgezonden worden. De herhaling – zondag om 18.00 uur – komt vanwege de nieuwe programmering te vervallen. Herbert Gerrits is de vaste technicus .

Peters is benieuwd wat er februari 2017 gaat gebeuren. Dan zou omroep Groesbeek 25 jaar hebben bestaan! Komende zaterdag gaat omroep Berg en Dal de lucht in. John Peters wil graag aangeven gevoelsmatig moeite te hebben dat het programma niet meer onder omroep Groesbeek valt.

Zondag a.s. om 13.00 uur een gesprek met hoofd radio Peter Nillesen en hoofdredacteur Willy Hopman over de nieuwe programmering.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “Dorpsplein” ook op omroep Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.