Concept accommodatiebeleid Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal is zoals u misschien weet bezig met de harmonisatie van het accommodatie- en subsidiebeleid. Op dit moment is het accommodatiebeleid in concept klaar.

Logo van de gemeente Berg en Dal.

Logo van de gemeente Berg en Dal.

Het concept beleid verwijst naar het rapport van Arcadis over capaciteit en medegebruik van buitensportverenigingen. De conclusies van dat rapport zijn dat er in de gemeente een overschot aan wedstrijd- en trainingsvelden is. Dit overschot is echter niet evenredig verdeeld over de voetbalploegen. De verenigingen hebben allemaal voldoende wedstrijd- en trainingsvelden volgens de KNVB-norm. Het aantal kleedkamers voldoet ook.

Weten wat gemeenteraad ervan vindt?

Vanavond, donderdag 4 februari 2016, wordt de concept nota accommodatiebeleid tijdens een thema-avond in de gemeenteraad besproken. Bent u benieuwd wat de raad van de nota vindt? Dan bent u van harte welkom. Er wordt nog niets besloten over het stuk. Dat doet de raad pas na de inspraakperiode. Deze duurt van 17 februari tot 10 maart. Daarna wordt de nota al dan niet aangepast op basis van de binnengekomen reacties en ter besluitvorming voorgelegd aan de raad.

Concept accommodatiebeleid Berg en Dal
Rapport Arcadis voetbalvelden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kiezer 2014
Het was weer een bijzondere ervaring om naar de vragen en opmerkingen van de raadsleden te luisteren. Wat mij betreft begrepen enkele raadsleden ook waar het stuk om ging en hebben er zelf een paar raadsleden (van de 23) met een verenigingsbestuur gesproken over hun mening. Participatie? Mechteld van de VVD spande de kroon qua dommigheid en retoriek van VVD standpunten. Zij ziet kansen om CO2 neutraal de kunstgrasvelden afschaffen en de tap in de kantine sluiten was ook belangrijk voor de VVD. Voor mij hoeft niemand dat te begrijpen, probeer het ook maar niet, ALAAF. Rob van het CDA… Lees meer »
wpDiscuz