[Foto’s] Carnavalsoptocht Groesbeek-Breedeweg 2016

Dinsdag was het tijd voor de laatste reguliere optocht van dit carnavalsseizoen. Er volgt in maart alleen nog een verlichte optocht.


En zo het maar net…Foto en rechten: Iris Roselie.

De optocht trok door het dorp Groesbeek-Breedeweg. Het regende dinsdag aardig door, maar dat hield de deelnemende groepen in ieder geval niet tegen. Er was geen sprake van harde wind waardoor de optocht, in tegenstelling tot die in Beek op maandag, gewoon door kon gaan.

Mensen die nog wel langs de kant wilden kijken probeerden te schuilen onder een afdakje. Mocht u vanwege het slechte weer toch thuis zijn gebleven, wat niet zo vreemd is, dan is dat dankzij fotograaf Iris Roselie helemaal geen probleem. Zij maakte in totaal al zo`n 850 foto’s van de optochten door Groesbeek en daar komen vandaag nog eens 160 bij. Wij willen haar dan nogmaals enorm bedanken voor het aanleveren van al deze foto’s.

Er waren in de gemeente Berg en Dal overigens ook nog optochten door Ooij, Kekerdom, Millingen aan de Rijn en Leuth. Daar heeft Bert Roodbeen foto’s van gemaakt en die staan hier (klik). Voor de volledigheid HIER de foto’s van de optocht door Groesbeek-De Horst en HIER de foto’s door het Keulen van Gelderland.

Onderstaande foto’s met dank aan Iris Roselie!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Carnavalsoptocht Groesbeek-Breedeweg 2016

Reageren is niet toegestaan.