Dropping Badmintonclub Groesbeek 2016

Op zaterdag 27 februari 2016 organiseert Badmintonclub (BC) Groesbeek een dropping. Iedereen kan hier aan mee doen.

Badmintonclub_Groesbeek_2014-DGB

Je geeft je op als groep van maximaal 8 personen, waarvan er twee volwassen (minimumleeftijd 25 jaar) ter begeleiding zijn. Dus zoek elkaar op en vorm zo eventueel een groep! Bij géén begeleiding kan deelneming niet gegarandeerd worden. Er zal vanaf 19:00 uur gestart worden vanaf sporthal Heuvelland in Groesbeek. Natuurlijk kan er, mochten jullie niet spoorloos raken, nog een gezellige avond volgen.

De inschrijfkosten bedragen € 5,- per persoon. Wil je meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in. Dit kun je gelijk met het inschrijfgeld inleveren bij een van de volgende personen:
• Nienke Peters (meer info via 06-20126868)
• Tonny Jacobs (meer info via 06-20293114)

Het inschrijfformulier kun je vinden door hier te klikken. De uiterste inschrijfdatum op het formulier is niet meer correct. Men kan zich nog steeds inschrijven!

Behalve een goed humeur is het verstandig om een zaklamp mee te brengen en een paar gemakkelijke (modderwerende?) schoenen aan te trekken.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dropping Badmintonclub Groesbeek 2016

Reageren is niet toegestaan.