D66: “Busreis Groesbeek – Millingen duurt te lang”

Een busreis van Groesbeek naar Millingen aan de Rijn duurt langer dan één uur en dus te lang.

D66_OV_gesprek

Dat stelt D66 Berg en Dal, die inwoners oproept om met ideeën te komen voor wat betreft het openbaar vervoer in de gemeente Berg en Dal.

Door de fusie hebben inwoners van voormalig Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek te maken met een grotere gemeente. Bereikbaarheid van de kernen is daarom belangrijk. “Denken en doen, samen met de inwoners van gemeente Berg en Dal. En daarmee samen aan de slag om de mobiliteit aan te pakken”, aldus de fractie. Zij zet daarom in op sneller en beter openbaar vervoer en is deze week al de straat op gegaan.

Als u uw mening wilt geven over het OV binnen de gemeente of misschien ideeën heeft om het te verbeteren kunt u contact opnemen met D66 via [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wie wil er nu van Groesbeek naar Millingen/Beek/Berg en dal? Wat is daar te doen dan?

Jerry

U denkt maar in één richting.

een bus van/naar Berg en Dal zou erg handig zijn, denk aan de leerlingen van o.a. het Canisius College, patiënten van St Maartenskliniek of om wel welke rede dan ook, zo hoeven deze niet eerst naar Nijmegen toe, scheelt zeker 30 minuten reistijd
Al zou een buurtbus ook op zijn plaats zijn !
Deze rijd namelijk ook naar t station in de molenhoek

henk

1 uur te lang? Met de gewone auto is het ook zeker 30 min. rijden naar Millingen. En met de bus die waarschijnlijk ook stopt in al de andere kerndorpen valt 1 uur toch wel mee.

W.Boek

Ja, het duurt een uur. Maar dan ben je ook wel ergens.

Rinus

In the middle of nowhere

Handy

Dzwijg en Zwijg… waar waren ze ook alweer met de gemeenteraads verkiezingen?? mosterd na de maaltijd, dit wisten we al voor we ooit gingen fuseren toen wilde we ook al niet naar de lage landen… dus waarom nu wel?

wpDiscuz