Kees Dusink in Bluesmoose Café

Kees Dusink, oud gitarist van de 12BBB speelt woensdag 24 februari in Bluesmoose cafe.

Kees_Dusink-ONBEKEND

Met zijn “The Blues Forever Project” is een lang gekoesterde wens eindelijk uitgekomen. ‘The Blues Forever Project is geen bestaande band. De bedoeling was om gewoon met bevriende musici een mooi product te maken, puur voor mezelf en niet met de bedoeling om de CD officieel uit te brengen. Onder enthousiaste aanmoedigingen van de mede-bandleden ontstonden vrijwel direct ideeën om dan nog maar wat meer stukken op te nemen van mijn grote gitaarheld Peter Green, en binnen de kortste keren hadden we materiaal voor wel twee CD’s. Want naast de nummers van Peter Green begonnen ook weer eigen ideeën te ontstaan. Uiteindelijk is ervoor gekozen om een CD te maken met grotendeels eigen stukken, en twee nummers uit eerbetoon aan Peter Green er aan toe te voegen’.

Hij vervolgt: ‘Bijzonder aan deze CD is dat ie helemaal instrumentaal is. De uitdaging was om het spannend en afwisselend te houden zonder dat het gaat vervelen en bovendien mijn hele emotie hier in te leggen en over te brengen op het publiek.”

Datum; 24 februari
Aanvang; 20:00u
Einde; 22:00u
Entree; Gratis
Locatie; Cafe Bar De Comm, Dorpsstraat 12 Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kees Dusink in Bluesmoose Café

Reageren is niet toegestaan.