Start verkoop JouwStek Groesbeek

Vrijdag 26 februari 2016 start de verkoop van de vernieuwde 14 betaalbare complete twee-onder-één kapwoningen met tuin in JouwStek in Groesbeek.

JouwStek_Groesbeek-DGB

Geïnteresseerden zijn vanaf 14.00 uur welkom bij de makelaars in Hans Janssen in Nijmegen en HV Makelaars in Groesbeek. De 14 fraaie twee-onder-één-kapwoningen zijn betaalbare ruime gezinswoningenen liggen pal aan de bosrand vlakbij het Avonturenbos met het gezellige Groesbeekse centrum binnen handbereik.

De woningen zijn prima in orde

De woningen hebben een voor-ingang of zij-ingang, een ruime woonkamer aan de tuinkant en een open keuken die uitkijkt over straat. De woonkamer is 5,4 m of 5,7 m breed, dus er is alle ruimte voor een flinke zithoek. Op de 1e verdieping is er een ruime overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. De ruime zolder is vrij in te delen. De woningen zijn te koop vanaf € 215.500,- VON.

Stekkenberg West

Stekkenberg West heeft de afgelopen jaren een echte make-over ondergaan. De oude huurwoningen zijn gesloopt en hebben plaats gemaakt voor fraaie, nieuwe koop- en huurwoningen. Zo heeft de wijk in één keer een ander gezicht gekregen!

JouwStek2_Groesbeek-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Start verkoop JouwStek Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.