Home Cookin speelt op Gitaarbeurs Groesbeek 2016

Tijdens de Gitaarbeurs Groesbeek op zondag 28 februari is er o.a. een optreden van de band Home Cookin; een formatie die bestaat uit geroutineerde musici en zichzelf omschrijft als een muzikale vriendenclub.

Hun repertoir is een “stoofpot” van soul, blues, funk en rock en de achtergrond van de bandleden staat garant voor muziek die staat als een huis.

De gitaarbeurs staat dit jaar in het teken van gitaarbouw en er zal in een van de stands zelfs live een gitaar worden gebouwd, compleet met soldeerwerk. Wegens doorslaand succes vorig jaar zal de clinic “Gitaar afstellen voor acoustische en elektrische gitaar” door Riccardo Polestrina worden herhaald; ditmaal in een grotere ruimte zodat iedereen de clinic kan bijwonen.

Ook dit jaar zijn er weer standhouders uit Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk met custom-build gitaren, bekende en (nog) onbekende merken, gebruikte en vintage instrumenten, versterkers en effectapparatuur, complete gitaarverzamelingen, een keur aan onderdelen en veel accessoires. De relaxte sfeer van de Groesbeekse gitaarbeurs zorgt ervoor dat veel bezoekers elk jaar terugkomen om te genieten van alle fraaie instrumenten maar zeker ook de optredens, de clinics en demonstraties.

De organisatie heeft er weer veel zin in en verwacht dat ook dit jaar gitaarliefhebbers in grote getale en uit alle windstreken naar Groesbeek zullen komen. De gitaarbeurs opent om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is 4,- euro (leden en kinderen tot 13 jaar hebben gratis entree). Adres: Cultureel Centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek.

Meer info op www.gitaarbeurs.nl

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Home Cookin speelt op Gitaarbeurs Groesbeek 2016

Reageren is niet toegestaan.