Het Bevrijdingsmuseum zoekt actieve jongeren

Het Bevrijdingsmuseum Groesbeek zoekt dringend versterking van het jongerenteam dat het publiek in de weekenden en in de vakanties welkom heet in de zogeheten Bandritzer.

Bandritzer_Bevrijdingsmuseum_Groesbeek-DGB

Wat is de Bandritzer? Een spectaculaire tijdmachine die op het buitenterrein staat van het museum. De bezoeker maakt een reis door de geschiedenis van vrijheid en dictatuur. De modernste geluids- en projectietechnieken worden daarbij ingezet. Spannend en leerzaam!

Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek is een historisch-educatief museum over de gebeurtenissen rond de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland en Europa in 1944 en 1945. Ook worden de ontwikkelingen van internationale samenwerking in Europa na 1945 belicht, evenals de actuele thematiek van vrijheid, democratie en mensenrechten.

Het museum biedt een vrijwilligersvergoeding voor jongeren, een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Bandritzer-coördinator Wilma Geenen. Per e-mail: [email protected]  t.a.v. Wilma Geenen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Het Bevrijdingsmuseum zoekt actieve jongeren

Reageren is niet toegestaan.