Danny de Munk in Cardo Groesbeek

Op donderdag 10 maart 2016 is er een optreden van Danny de Munk in het Cardo Theater in Groesbeek.

Danny_de_Munk_Persfoto_2016-DGB

De Amsterdamse Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat. Het door hem gezongen ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ werd een nummer 1-hit in Nederland. De start van een grote carrière.

De Munk trad onder andere op in musicals als Op hoop van Zegen en Les Misérables en in de televisieseries Laat maar Zitten en Vrouwenvleugel. Ook in de bioscoop was hij te zien in de film All Stars. Zijn 25-jarig artiestenjubileum werd in 2007 gevierd in een uitverkocht Ahoy Rotterdam. In de musicalversie van Ciske de Rat keerde De Munk terug naar zijn eerste rol. In 2008 bracht hij voor het eerst in jaren weer een album uit ‘Hart en ziel’ met het Nederlandstalig levenslied.

De jaren daarna volgden enkele uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall, de theatershow Jeugdherinneringen, de rol van Jezus in The Passion en nam hij deel aan Holland zingt Hazes. In mei 2015 verzorgde Danny een gastoptreden bij De Toppers in concert in de Amsterdam Arena.

En nu staat hij met band in Cardo Theater!

Info

Wie: Danny de Munk en band
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 10 maart 2016
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten: € 19,50 (Klik hier voor de online kaartverkoop)
Voorstelling: Staconcert

Danny_de_Munk_Poster_Cardo_2016-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Danny de Munk in Cardo Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.