Iwan van Duren (VI) in “Dorpsplein”

Zondag 6 maart is Iwan van Duren te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Eindspel_IvD_Cover-DGB

Hij is vooral voetbaljournalist/onderzoeksjournalist en is redacteur van Voetbal International (VI). Onlangs was hij naar aanleiding van zijn boek Eindspel (samen met collega Tom Knipping geschreven) op bezoek bij Eva Jinek en hij zit regelmatig op zondagavond bij Studio Voetbal van Tom Egbers.

Knipping en van Duren zijn ook de auteurs van het boek Voetbal & Maffia, dat in twee delen is uitgebracht. In Voetbal & Maffia wordt duidelijk hoe criminele bendes miljarden verdienen aan het vervalsen van uitslagen van voetbalwedstrijden. Zij schuwen daarbij geen enkel (pressie)middel. Naast de matchfixing focuste het tweetal zich ook op de overnames van voetbalclubs door Russische en Chinese buitenlandse investeerders.

Presentator John Peters praat met van Duren over vele facetten van en rondom de voetbalsport. Items die onder andere aan de orde komen zijn de uitwassen (Fifa!), de fraude, matchfixing, het supportersgedrag, voetbaljournalistiek, sportprogramma’s, het amateurvoetbal in de toekomst en over het voetbaldorp Groesbeek. Speciaal de Treffers en Achilles, alsmede NEC komen ter sprake.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de hele week erna via uitzending gemist van de omroep.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Iwan van Duren (VI) in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.