Groeske organiseert weer NL Doet!

De vrijwilligers van Buurtpark ’t Groeske organiseren op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart weer verschillende klusacties in het groen.

aanleg_kruidentoren_bloemeneiland_Groeske NL_Doet_2015-DGB

Dit in het kader van de landelijke actie NL Doet! Iedereen die zin heeft een handje te helpen, is van harte welkom, óók als je maar een deel van de tijd kunt komen.

Op vrijdag 11 maart klussen vrijwilligers tussen 10:00 uur en 15:00 uur in en rond Kindermoestuin het Groeske en in park Mariëndaal. De moestuin, gelegen achter de basisscholen Adelbrecht-Windekind en Carolus, wordt samen met kinderen klaargemaakt voor het nieuwe tuinseizoen. In park Mariëndaal schonen vrijwilligers deze dag onder meer de hoek rond het Mariagrotje op. Om 12:15 uur is er voor de vrijwilligers een gezamenlijke lunch in de aula van de school.

Verzamelen om 10:00 uur achter de scholen bij Kindermoestuin ’t Groeske. Adres: Cranenburgsestraat 112a. Bijzonder is dat deze dag ook een grote groep medewerkers van de gemeente en van Oosterpoort de vrijwilligers komt helpen.

Op zaterdag 12 maart gaan vrijwilligers tussen 14:00 uur en 17:00 uur Buurtpark ’t Groeske in om afval op te ruimen, tafels en banken schoon te maken, reparaties uit te voeren, onkruid te wieden en te zorgen voor nieuwe aanplant op het amfitheater. Ook komen er op deze dag nieuwe bloeiende planten bij het Mariagrotje. Voor deze klusdag geldt ook: Verzamelen achter de scholen bij Kindermoestuin ’t Groeske. Tijd: 14:00 uur. Adres: Cranenburgsestraat 112a.

Voor meer informatie zie www.buurtparkgroeske.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Marc

Fantastisch initiatief weer! Zou iedere buurt / wijk eigenlijk moeten doen!

Splinter

Ben ik het niet mee eens,iemand anders het brood uit de mond stoten is dat.
Al die vrijwillgers doen dat er is wel een baan voor.
Ga koffie drinken met ouderen mensen.

wpDiscuz