Pinksterweekend 2016 op De Horst

GROESBEEK-DE HORST – In het Pinksterweekend van 2016 is er weer van alles te beleven in Groesbeek-De Horst. Onderstaand het programma.

Pinksterweekend_De_Horst_2016-DGB

Vrijdag 13 mei 2016: Quiz avond “Ik (K)wist ut”
Voor leden, sponsoren, inwoners van Groesbeek, verenigingen, bedrijven etc. Deelname vanaf 16 jaar, ieder team dient uit 8 personen te bestaan. Men mag met meer dan één team deelnemen / inschrijven. Deelname is gratis. Aanvang is 20:30 uur.

Zaterdag 14 mei 2016: 25e Mix-toernooi met verrassing
Ballonnenwedstrijd voor de jeugd tot 12 jaar. Voor de nummers 1, 2, 3 en de laatste, mooie prijzen. Aanvang 11:00 uur. Het mix-toernooi is voor jong en oud, voor alle spelers / familie / leden van D.V.S.G. Maar ook voetballers die geen lid zijn van de vereniging, kunnen aan dit altijd weer sportieve en gezellige toernooi deelnemen.

Kosten hiervoor zijn, tot 12 jaar: € 5,-. Daarvoor krijg je deelname aan het Mix-toernooi, 2 consumpties en frites met één snack. Vanaf 12 jaar alleen deelname aan het Mix-toernooi: € 5,- (inclusief 2 consumpties ).

Aansluitend is de niet weg te denken B.B.Q. Wil men hier ook aan deel nemen kost dit € 7,50. Dus toernooi + B.B.Q. totaal kost € 12,50. Uiteraard mogen mensen ook alleen aan de B.B.Q. mee doen. De kosten zijn dan € 7,50.

Zaterdag 14 mei 2016: Hoppie Dance (Small Edition)
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café-Zaal Hopmans in Groesbeek. Kaarten zijn in de voorverkoop € 6,- en aan de deur € 9,-. Entree vanaf 16 jaar, legitimatie is verplicht. Er mogen maar een maximaal aantal kaarten verkocht worden c.q. publiek dat in de tent mag. Wees er dus snel bij! Aanvang 20:30 uur.

Zondag 15 mei 2016: Horster Spektakeldag 2016
Activiteitendag voor inwoners van Groesbeek-De Horst. Aanvang 12:00 uur. Dit spektakel is inmiddels een begrip geworden in Groesbeek e.o. Teams vanaf 16 jaar, die bestaan uit 8 personen, waarvan er minimaal 2 van het vrouwelijke geslacht dienen te zijn, gaan deze dag de strijd aan tegen de klok. Als alle spellen gespeeld zijn, mogen de teamcaptains in een apart (hilarisch onderdeel proberen om de fel begeerde titel ”Captain Of The Year” in de wacht te slepen. U kunt zich opgeven voor de Horster Spektakeldag via: [email protected]

Alle evenementen hebben plaats op Sportpark De Horst.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Pinksterweekend 2016 op De Horst

Reageren is niet toegestaan.