[Foto’s] Nieuwe Coop in Groesbeek geopend

GROESBEEK – De nieuwe Coop aan De Bats in Groesbeek is dinsdagochtend officieel geopend.


Toen de ballonnen de lucht in gingen was de nieuwe Coop aan De Bats in Groesbeek geopend. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het is de 7e (grotere) supermarkt in het heuveldorp en de tweede van de Coop-keten in Groesbeek. In het pand zat voorheen de Albert Heijn, maar die is naar het winkelcentrum Bellevue verhuisd. Veel buurtbewoners vonden dit jammer en zij waren dan ook blij met het nieuws dat er opnieuw een supermarkt in hun wijk komt.

Maandagavond wilden inwoners al de boodschappen doen, maar dat kon nog niet. Er was wel een receptie. Men moest nog even geduld hebben met inkopen tot de dinsdagochtend. Om 09:00 uur was het dan zover. Middels het oplaten van ballonnen werd de supermarkt officieel geopend. Kinderen van basisschool het Vossenhol waren hierbij aanwezig en zij kregen nog wat lekkers. De eerste volwassen klanten waren inmiddels ook al gearriveerd.

Er zijn deze week nog wat activiteiten rondom de opening. Woensdag komt er een clown langs, vrijdag overdag zijn er gratis poffertjes en zaterdag kan men overdag genieten van een gratis suikerspin.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Ik ben er blij mee
Dit kan ik lopen
en naar de lidil moest ik met mijn scoot mobiel

miep

wat milieu vervuiling met die ballonnen!

Bertus b

Miep, het opblaasbare tiep

Peter

Heb SEM zijn ballon gevonden in mijn tuin, het ding heeft waarschijnlijk 200Km afgelegd om tot bij mij te komen. Zal het kaartje terugsturen.

wpDiscuz