St. Patrick’s Day 2016 in OJC Maddogs

GROESBEEK – St. Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland. Deze feestdag wordt al jaren over de hele wereld uitbundig gevierd. Op zaterdag 19 maart wordt deze dag gevierd in OJC Maddogs met onder andere live Ierse muziek.

St_Patricks_Day_2016_OJC_Maddogs-DGB

In een passende setting kan je genieten van de pure Ierse gezelligheid. Doe jezelf tegoed aan een Guinness, Kilkenny, Murphy’s of cider, voor deze gelegenheid opgenomen in het assortiment.

De Gelderse band Coincidences zorgt op 19 maart voor de muzikale omlijsting. Deze band bestaat uit 8 muzikanten die gebruik maken van maar liefst 10 instrumenten (harp, fluit, gitaar, banjo, mandoline, contrabas, bas, bodhran, drums en trompet). Van een prachtige ballade van bijvoorbeeld Loreena McKennit, tot de meezingbare evergreens van onder andere The Dubliners en The Pogues, tot aan folkrock en punk van bands als Dropkick Murphys en Flogging Molly; alles zal deze avond aan bod komen.

Hijs jezelf in toepasselijke kleding (voornamelijk groen, het kan bijna niet gek genoeg!) en kom luidkeels meezingen en genieten! Er is tevens een prijs voor de best verklede bezoeker. Het feest begint vanaf 21.00 uur, en de entree is gratis.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on St. Patrick’s Day 2016 in OJC Maddogs

Reageren is niet toegestaan.