Gedeelte rotonde Hulsbroek per direct afgesloten

GROESBEEK – Per direct is op dinsdag 22 maart een gedeelte van de rotonde op het kruispunt Hulsbroek – Hoge Horst – Nieuwe Drulseweg – Kloosterstraat afgesloten voor het verkeer.


Een gedeelte van de rotonde bij de Hulsbroek is afgesloten. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Verkeer kan tot nader order geen gebruik maken van het deel van de rotonde in de hoek tussen Hoge Horst en Hulsbroek.

Door een breuk in de riolering is het zand onder dit deel van de rotonde aan het wegspoelen. Op dinsdagochtend 22 maart is uit radaronderzoek gebleken dat daardoor holle ruimten ontstaan onder het asfalt. Om onveilige situaties te voorkomen is dit deel van de rotonde dan ook per direct afgesloten voor het verkeer.

Omleidingsroute

Het verkeer vanaf de Hulsbroek, Kloosterstraat en Nieuwe Drulseweg kan tot aan de Hoge Horst rijden. Vanaf daar geldt een omleiding via de Hoge Horst – Koningin Wilhelminaweg – Cranenburgsestraat – Hulsbroek. Fietsverkeer kan wel normaal de rotonde passeren. Buslijn 5 rijdt via de normale route van Groesbeek naar De Horst. Bussen komend uit De Horst volgen de omleiding.

De gemeente herstelt zo snel mogelijk de breuk in de riolering.

WAARSCHUWING, OPGELET: Er zijn automobilisten die vanaf de Nieuwe Drulseweg en Kloosterstraat linksom over de rotonde rijden richting Hulsbroek!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Berg en Dal/DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Kunnen we die gelukzoekers daar niet kwijt
Op die rotonde

Handy

Een toekomstig Sinkhole???? nieuwe toeristische attractie..

Hans5

Verkeer rijdt linksom de rotonde omdat de omleiding niet duidelijk staat aangegeven…..!!!

Harrie

En nog steeds niemand gezien om te repareren. Donderdagavond voetbal op zuid dus extra drukte daar. Waarom niet een spoedreparatie uitvoeren. Of is dit niet belangrijk genoeg?

jantje..

Eerst wordt er naar de beste en goedkoopste oplossing gezocht, en na de Pasen zal de reparatie starten, en de rotonde blijft dan ook nog zeker 1,5 week afgesloten. Gr

wpDiscuz