Woonmarkt Stekkenberg: huizen met ‘vakantiegevoel’

GROESBEEK – Sportievelingen, gezinnen, natuurliefhebbers en andere belangstellenden met verhuisplannen, kunnen zaterdag 16 april terecht op de woonmarkt in voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek.


Archieffoto (2014) van het Avonturenbos Stekkenberg. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Wie weet vervullen de daar gepresenteerde half vrijstaande koophuizen en kavels op de Groesbeekse Stekkenberg hun woondroom.

“Lijkt net vakantie”

Op de Stekkenberg in Groesbeek verrijzen binnenkort veertien duurzame twee-onder-een-kaphuizen, met grote keuzevrijheid van toekomstige eigenaren bij de indeling en afwerking ervan. De belangstelling voor deze vijfkamerwoningen met tuin is nu al groot. De koophuizen komen op steenworp van het (Avonturen)bos. Ideaal voor kinderen, natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars. “Soms lijkt het hier net vakantie”, aldus een wijkbewoonster. Verder zijn er nog enkele kavels te koop.

Buitenspelen

De nieuwbouwhuizen op de Stekkenberg zijn in trek. De reeds opgeleverde huur- en koopwoningen kregen in no time bewoners. Van de twaalf beschikbare bouwkavels zijn er nog vier vrij. Het is niet vreemd dat de wijk zo populair is. Er zijn veel goede voorzieningen in de buurt. Zo herbergt het voorzieningenhart een peuterspeelzaal, een school, kinderopvang en is dit het trefpunt voor de buurt. In de wijk zijn diverse sportclubs. Voor de kinderen is er een uitdagend en fantasierijk Avonturenbos waar ze veilig kunnen buitenspelen. Ook voor de kleintjes is er speelgelegenheid.

Sport en uitgaan

Het dorp Groesbeek heeft een groot winkelaanbod en gevarieerde horeca. De Stekkenberg ligt op fietsafstand van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, met een rijk cultureel en uitgaansleven. Een kersverse bewoner, afkomstig uit de stad, vertelt dat hij die niet mist: “Je zit er zo. Ik denk dat ik sneller bij het centrum ben dan iemand uit de Nijmeegse wijk Lindenholt.”

Programma woonmarkt

Zaterdag 16 april, van 11.00 – 15.00 uur, voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek.Het uitgebreide programma van de woonmarkt volgt nog. Kijk op de website www.Stekkenberg.nl, op Facebook.com/stekkenberg en op Twitter.com/destekkenberg.

Op zaterdag 16 april kunt u een beeld krijgen van de te bouwen twee-onder-een-kapwoningen en van de beschikbare kavels. In het voorzieningenhart vindt u onder meer informatie over wonen en over de voorzieningen in de wijk. Vanuit het voorzieningenhart kunt u de buurt verkennen en naar het Avonturenbos. Daar zijn diverse (kinder)activiteiten.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Er is alleen geen vakantie meer mogelijk als ik naar het prijskaartje kijk

wpDiscuz