Win een overnachting in Groesbeek tijdens de Giro

GROESBEEK – De initiatiefnemers van het evenement Giroesbeek zijn een winactie gestart.

Hotel_Bungalow_Zeven_Heuvelen-DGB

Iedereen die € 10,- of meer doneert bij de crowdfundingactie maakt kans op een overnachting op 7 mei in Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen te Groesbeek. Al het geld wat opgehaald wordt bij de crowdfunding gaat naar het buurtwerk van welzijnswerk in de gemeente Berg en Dal.

7 mei is de dag dat de Giroesbeek in Groesbeek aankomt, de Giro d’Italia Groesbeek en omgeving aandoet, finisht in Nijmegen en daar de dag erna weer start voor de derde etappe. Klik hier voor de route en info.

Giroesbeek biedt aan de gelukkige winnaar een overnachting (max 2 personen) met ontbijt en toegang tot Wellness en Fitness. Doneren kan hier (klik). Op 1 mei eindigt de actie en één dag later, 2 mei, wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gesteld.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Handy

Je kan natuurlijk ook gewoon blijven doen of op mijn giro storten…

En de Stoomcabine is altijd kapot of word het keer gemaakt…
En de schemel in de zonnebank weg ……

laat maar waaien

Veel goede doelen worden op dit moment door de politie doorzocht op fraude Wees dus voorzichtig Deze geldstromen zijn oncontroleerbaar en verdwijnen vaak in verkeerde zakken.

Wim Houben

Klopt, deze geldstromen zijn moeilijk te controleren. Het is wel makkelijk om zo een leuk initiatief af te schieten. Ik nodig Laat maar waaien en iedereen die dat verder wil uit om via facebook( Giroesbeek) contact met me op te nemen dan zal ik hen na de tocht persoonlijk op de hoogte brengen van de financiële afhandeling. Ik hoop dat ik ze dan kan overtuigen en misschien willen ze dan ook iets spenderen aan dit goede doel.
Wim Houben

Laat maar waaien.

Dat moet je mij niet kwalijk nemen Wim Houben maar je collega’s organisaties die de kluit belazeren en dat zijn er heel wat. Daar wil ik enkel voor waarschuwen. Justitie is er niet voor niets mee bezig.

Gerard

Wat een butprijs. Groesbekers slapen veel liever thuis.

wpDiscuz