Terugkijken: Raadsvergadering Berg en Dal (31-03)

GEM. BERG EN DAL – Hieronder de raadsvergadering van de gemeente Berg en Dal van 31-03-2016, met onder andere het vluchtelingendebat. De vergadering is terug te kijken via onderstaande video en ons Youtube-kanaal.

Voorgaande raadsvergaderingen op DeGroesbeek.nl
25 februari 2016;
• Raadsvergadering januari niet uitgezonden;
17 december 2015;
26 november 2015.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 maart, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
toon

Kloeke trop dor binnen.. Kan dr nie nor luustere

Toos

Als je het beter weet of wat te zeggen hebt ,had je daar moeten staan en nu niet hier anoniem net als de rest zitten blèren

toon

Beste doos, ik ben er geweest. Ben teleurgesteld in Groesbeek ,de opkomst was schandalig. Geblèr ga je krijgen als het te laat is.

Fijne avond

Toos

Kinderen blèren ja,en heb geen toon gehoord of gezien dus??
Ja en je weet toch ook wie het hardst roepen zie je niet als het er op aan komt.
Groeten Toos

joehoe

ze doen toch waar ze zin in hebben word toch niet naar de bevolking geluisterd

Bas hubbers

Oprotten !!!!

jantje..
Inderdaad, want waarom zal men zich op die vergadering ook uit gaan spreken, de Ja- kogel is al lang voor die vergadering door de kerk! En wat een oerdomme zet om de COA een brief te schrijven dat ”we” wel open staan om Minstens 300 van die gasten in 1 AZC te zetten, i.p.v eerst de kat uit de boom te kijken wat de COA van onze gemeente verwacht kwa aantallen! Nee, nu al ja en amen toezeggen. En het begint er nu dan ook sterk op te lijken dat het slechtste scenario werkelijkheid gaat worden!!!! Gemeente, oftewel haantje de… Lees meer »
kiezer 2014
Ook ik was aanwezig als toeschouwer in de raadszaal. Voor en tegenstanders hebben zich kunnen uitspreken, niemand is voor knuffeldier of bruinhemd uitgemaakt. De burgemeester heeft het debat goed gestuurd, mag ook wel eens gezegd worden. Heb ook respect voor Willy Liebers die het tegengeluid vertolkte. Ben het overigens niet met hem eens, maar dat mag dus, zo bleek dat deze avond. Jammer vindt ik het wel dat mensen met een tegengeluid zich massaal achter de rug van Willie Liebers verschuilen door niet zelf te spreken. Sommigen hadden dat beter gekund, maar dan moet je wel ff achter de rug… Lees meer »
Harry

Wacht de uitslag van de kamerverkiezingen maar eens af kiezer2014. Dan ervaar je dat een groot gedeelte van ons land niet op deze gasten zit te wachten. Want er komt geheid gezeik. Zij willen zich toch niet aanpassen en in de opvang centrums slaan ze homo’s, christenen en anders denkende nu al de hersens in. Vrouwen komen op de tweede rang enz. Dus gewoon allemaal niet doen.

Splinter

Laat die badgasten in hun eigen land blijven waar ze het al verziekt hebben .
Ga niet zeggen daar kunnen de meeste niks aan doen .
Ze zijn allemaal het zelfde 1 grote elende en tuig 1ste klas blijf in je land en vecht terug nee hoor we gaan en laten vrouw en kinderen achter die koen ook wel hiernaar toe.
Van mij hadden ze gisteren al terug gemoeten zo niet dan met harde hand doen hun ook .
Niks te zoeken hier kunnen zich toch niet aanpassen .

wpDiscuz